Vi söker junior aktieanalytiker

2020-10-09

Vi söker nu en person med ett brinnande intresse för aktiemarknaden, som njuter utmaningen att analysera svårvärderade bolag, som är säker med siffror och välformulerad i skrift. I gengäld erbjuder vi en spännande utmaning hos södra Sveriges ledande investment boutique.

Vår analystjänst erbjuder små och medelstora bolag, oftast med anknytning till södra Sverige, en analystjänst av hög kvalitet. Vi har som ambition att leverera en analysprodukt som är bland de vassaste i Sverige. Det kräver mycket av oss som anställda – vi måste ständigt vara på tårna och kontinuerligt arbeta med att utveckla erbjudandet. Därför är det bra om du har en viss entreprenörsanda förutom att vara en skicklig analytiker.

Vi erbjuder en fulltidstjänst med placering vid vårt trevliga kontor på World Trade Center i Malmö. Övervägande delen av din tid kommer spenderas inom aktieanalys men du kommer även få delta i vissa corporate finance-projekt. Räkna med sex månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning därefter. Vi ser helst att du kan börja din anställning i början av januari 2021 men för rätt kandidat finns viss flexibilitet.

Jobbet passar dig som antingen är nyutexaminerad eller har några få års yrkeslivserfarenhet. Lämplig utbildning är inom ekonomi, företrädesvis på magisternivå och helst med finansiell inriktning. Du bör behärska både svenska och engelska på professionell nivå.

Låter det intressant? Skicka i så fall ansökan med CV till info@vhcorp.se senast 1 november 2020.

Har du frågor så hör av dig till chefsanalytiker Alf Riple, telefon 073-840 4008 eller alf.riple@vhcorp.se.
Västra Hamnen Corporate Finance AB | Jungmansgatan 12 | 211 11 Malmö | 040-200 250 | info@vhcorp.se